Nieuws Antwerpen Antvest lanceert project Baron Joostens

Antvest lanceert project Baron Joostens

Antvest lanceert project Baron Joostens

zurenborgIn de komende weken wordt op Zurenborg het prestigieuse stadsvernieuwingsproject Baron Joostens opgestart.  Het wordt gelanceerd door vastgoedontwikkelaar Antvest. Het gaat om een project dat helemaal geïntegreerd wordt in de sfeer van de art nouveau die Zurenborg kenmerkt. Het gaat dan om het respect voor de architecturale elementen van de omliggende gebouwen en straten in Berchem.

Het stadvernieuwingsproject Baron Joostens omvat 27 appartementen in een nieuwbouw van zes verdiepingen hoog. Het complex zal helemaal “in de lijn liggen van de jonge en trendy atmosfeer die eigen is aan Zurenborg.” Het is uitgetekend door het architectenbureau Conix RDBM. De start van de bouwwerken is voorzien vanaf augustus e.k. De oplevering van de appartementen is gepland voor begin 2018.

Voor Jef Kegels en Marnik Verdonck wordt Baron Joostens zoveel als hun ultieme uitdaging. Ze hebben als vastgoedmakelaars in het verleden al wel enkele mooie innovatieve projecten gelanceerd doch met Baron Joostens willen ze zich definitief positioneren op de markt. Ze zoeken het in dit opzicht vooral bij vernieuwing. Waarbij de projecten niet alleen voor de bewoners zelf maar ook voor de buurt een verandering en verfraaiing opleveren. De buitenarchitectuur moet dan ook aandacht hebben voor de stijl van de naburige gebouwen zodat een project naadloos opgaat in de omgeving. In casu Zurenborg. Op die manier willen ze ook een stukje Antwerpen verfraaien.

Antvest bestaat vandaag twee jaar. Zowel Jef Kegels als Marnik Verdonk hebben evenwel professionele roots in de immomarkt. Jef Kegels werkte voorheen in de  verzekeringswereld en in de bouw. Marnik Verdonk was als ingenieur management consultant bij oa. AT Kearny. Beide zaakvoerders hebben zich laten kennen door hun no-nonsense aanpak en hun transparante manier van werken. Beiden zijn alvast heel gedreven om van Baron Joostens een succesverhaal te maken.

 

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.