Nieuws Antwerpen Antwerp Airport zoekt uitbater voor brasserie

Antwerp Airport zoekt uitbater voor brasserie

Foto: Antwerp Airport.

Antwerp Airport zoekt uitbater voor brasserie

Anderhalf jaar na het faillissement van de vroegere brasserie Belair is Antwerp Airport op zoek naar een nieuwe uitbater voor de brasserie.

Links van het hoofdgebouw kon je jarenlang uitgebreid tafelen en vanop het buitenterras genieten van het uitzicht op de startbaan van de luchthaven van Deurne. Maar in juni 2019, voor corona, maar de impact van de aanslagen nog voelende, legde Belair de boeken neer.

Nu is men dus op zoek naar een nieuwe uitbater. Luchthaven Antwerpen pakt uit met het feit dat ze voor de Covid-19 pandemie jaarlijks zo’n 300.000 uitgaande en inkomende zakenrezigers en vakantiegangers verwelkomde. Ook buitenstaanders en luchthavenpersoneel maken gebruik van de brasserie.

Voor de brasserie wordt van de uitbater een eigen investering en uitbating gevraagd. De brasserie beschikt over zo’n 700 m² binnenruimte en een zonnig terras (225 m²), dat uitzicht biedt op de start- en landingsbaan van de luchthaven.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.