Nieuws Antwerpen Antwerp Management School vernieuwt zich

Antwerp Management School vernieuwt zich

Antwerp Management School vernieuwt zich

amsAntwerp Management School en HR-dienstenverlener SD Worx verlengen hun samenwerking. Vijf jaar geleden richtten ze samen de Leerstoel ‘Next Generation Work: Creating Sustainable Careers’ op. Het doel: het loopbaanbeleid bij organisaties in kaart brengen, aanbevelingen doen en organisaties  en hun medewerkers zo klaarmaken voor de arbeidsmarkt van de toekomst. Op 14 november 2016 stellen de Antwerp Management School en SD Worx de inzichten van vijf jaar onderzoek naar loopbaanbeleid voor en geven ze het startschot voor de verlengde samenwerking. 

Overigens heeft de Antwerp Management School voor het komende academiejaar nog een aantal nieuwigheden te melden. Zo zijn Flanders Inshape en Next Generation Industry gefuseerd en starten er nieuwe opleidingen op vlak van Business Design, creativiteit en innovatie. AMS geeft dus zelf het goede voorbeeld.  

Antwerp Management School is zich zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant aan het ontwikkelen. Het zal alvast te merken zijn aan de website die komende week gelanceerd wordt. Er komt tegen 2018 ook een nieuwe locatie aan de Boogkeers in Antwerpen. Meer inhoudelijk worden er een aantal competentiecentra samengevoegd en versterkt. Zo zijn het voormalige Competentiecentrum Flanders Inshape en Competentiecentrum Next Generation Industry gefuseerd tot het nieuwe Expertisecentrum Business Design & Innovatie.

Er is ook gewerkt aan een nieuwe maandelijks nieuwsbrief van Business Design & Innovatie.  Die zal de nieuwsbrief van Flanders InShape vervangen. Hier wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws op het van research, events en nieuwe opleidingen bij het overkoepelende Expertisecentrum Business Design & Innovatie. 

http://www.antwerpmanagementschool.be/

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.