Nieuws Antwerpen Antwerp Works is afsluiter van Born in Antwerp eind september

Antwerp Works is afsluiter van Born in Antwerp eind september

Antwerp Works is afsluiter van Born in Antwerp eind september

Bruno Van Gils van Café Costume

Bruno Van Gils van Café Costume

Antwerp Works is het afsluitevent van Born in Antwerp en zoveel meer dan dat. Het is een ontmoeting van 9 145 Antwerpse creatieven met de stad en vice versa. Van 30 september tot 2 oktober zetten Flanders DC en het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen samen met Stad Antwerpen de schouders onder dit stadsfestival.

Op 30 september is er de inspiratiedag over innoveren met de creatieve sector: Creative Crossover WORKS. Een dag vol inspirerende cases tot hands-on workshops: je leert hoe de creatieve sector een partner in innovatie kan zijn met concepten zoals gamification, design thinking, storytelling en meer.
Je verneemt waarom je de creatieve sector zou moeten betrekken in een innovatie-strategie, wat de mogelijkheden zijn en hoe je het creatieve proces in cross-overs kan stimuleren en ondersteunen. Creative Crossover WORKS focust op innovatiemanagers en -medewerkers van sectorfederaties, bedrijvenclusters, innovatieconsultants, ondernemers- en creatieve industrie-organisaties en andere innovatie-stakeholders.

Diezelfde vrijdag van 16u tot 18u nestelen zich negen creatieve ondernemers, o.m Bruno Van Gils (Café Costume), Tom Hautekiet (Studio Kiet) en Bart Van der Roost (Gustaf) op de sofa van Talking Works met een kleine groep geïnteresseerden. Zij hebben het over het overtuigen van investeerders, community building en organisatiestructuur.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.