Nieuws Antwerpen Antwerpen heeft er een viersterren hotel bij

Antwerpen heeft er een viersterren hotel bij

Antwerpen heeft er een viersterren hotel bij

hotel-queen-a_benedenverdiepingTegenover het zopas vernieuwde Elisabeth Center aan het Koningin Astridplein opent maandag 19 december het gloednieuwe viersterren hotel Queen A Antwerp.

Dit boetiekhotel is trendy ingericht met een combinatie van traditionele kenmerken en moderne accenten. De 82 Deluxe kamers hebben een huiselijke uitstraling met warme, houten elementen. Queen A’s Kitchen, het hippe restaurant, is zowel toegankelijk voor hotelgasten als voor passanten.
Een team van 25 medewerkers, fulltime én parttime equivalenten, wordt er tewerkgesteld.

“In onze foodoutlet willen we een leuke sfeer creëren voor alle gasten waar ze kunnen genieten van originele gerechten en dranken samengesteld met verse ingrediënten. Van hartige hapjes en tapas tot nieuwe interpretaties van nostalgische Vlaamse gerechten uit grootmoeders keuken die je kunt delen”, zegt regionale sales manager Wendy Croes.

Antwerpen blijft één van de belangrijkste zakelijke metropolen van België. Met de komst van het Flanders Meeting & Convention center, de internationale benaming waarmee het Elisabeth center naar buiten treedt, zet Antwerpen extra in om zowel nationale als internationale congressen naar de stad te trekken. Dit gegeven heeft impact op de behoefte aan hotelaccommodatie.

“De doelgroep van Queen A Antwerp hotel is zowel de zakelijke als toeristische markt. De ligging van Queen A, schuin tegenover het Centraal Station en vlakbij de winkelstraten, is ideaal om de stad te ontdekken”, vult Wendy Croes aan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.