Nieuws Antwerpen Antwerpen is een HR-speler rijker

Antwerpen is een HR-speler rijker

Nancy De Bonte

Antwerpen is een HR-speler rijker

Nancy De Bonte

Nancy De Bonte

Bij Introduce breidt de reikwijdte van de vacatures en kandidaten zich alsmaar meer uit. Op die trend speelt het HR-dienstverleningsbedrijf gepast in. Voortaan kunnen bedrijven en kandidaten niet alleen in Drongen en Brussel terecht maar ook aan de Rijnkaai 101 in Antwerpen.

Zes jaar geleden werd Introduce als gespecialiseerde HR -provider opgericht te Drongen.
“We  profileren ons als een solide partner en ‘huis van vertrouwen’ om samen met de klant te werken rond het verhogen van de personeelsretentiegraad. En we waken er ook over dat een nieuwe medewerker kan ingezet worden d.m.v. een degelijke ondersteuning in de integratie-periode”, zegt Nancy De Bonte, één van de managing partners.

Introduce werkt rond vier pijlers: rekrutering en selectie van bedienden en kaderleden, assessment en development centers, coaching en executive interim management. Ook die laatste pijler neemt alsmaar aan belang toe.

“In de snel veranderende wereld van vandaag hebben ondernemingen tevens nood aan tijdelijke versterking of specialistische kennis”, zegt Nancy De Bonte. Wij gaan er prat op dat we over de juiste vakkennis beschikken om voor elke specifieke opdracht zeer snel de juiste interimmanager te vinden.”

Introduce kan naar eigen zeggen binnen de drie tot vijf werkdagen altijd een drietal kandidaten voorstellen die klaar staan om aan de interim management opdracht te beginnen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.