Nieuws Antwerpen Antwerpen lijdt onder faillissementen

Antwerpen lijdt onder faillissementen

Antwerpen lijdt onder faillissementen

falingHet blijft faillissementen regenen in Antwerpen. Terwijl in de andere regio’s van het land duidelijk een herstel ingezet werd en het aantal faillissementsdossiers vermindert gaat het in het arrondissement Antwerpen nog altijd de verkeerde richting uit.

Tijdens de eerste tien dagen van de maand maart werden in Antwerpen meer dan 80 faillissementen geteld. Onder hen opnieuw vooral in sectoren als het vervoer en de horeca. Dit blijven bedrijven die het biezonder moeilijk blijven hebben. De transportsector lijdt vooral onder de valse concurrentie uit Oostbloklanden. De horeca moet de introductie van de nieuwe kassa’s verwerken.

Maar ook de drukkerijsector blijft het duidelijk moeilijk hebben. Onder de ingediende faillissementsdossiers is ditmaal bv. dat van Tubbax Zeefdruk uit Wijnegem. Het bedrijf was gespecialiseerd in prepress- en premediadiensten. De curator in het dossier van Tubbax Zeefdruk is meester Michel Martin.

Het lijstje van de recente falingen kun je vinden op www.madeinantwerpen.be/falingen

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.