li34iosd

Antwerps bedrijf lanceert nieuw project op Tenerife

ANTWERPEN - Nieuwbouw in Spanje, een Antwerpse vastgoedmakelaar, heeft een nieuw project gelanceerd op Tenerife, onder de naam Nieuwbouw Tenerife. "Het is voor ons een hele eer dat ons bedrijf is uitgekozen om deze lancering en verkoop te mogen doen", aldus Carl Vorsselmans van Nieuwbouw in Spanje.

Het nieuwe project bestaat uit 160 appartementen op het Spaanse eiland. Naast een publiek zwembad zijn er ook 80 appartementen met een privézwembad en hebben eigenaars ook toegang tot de fitness, sauna en het Turkse stoombad in het complex.

Met Nieuwbouw Tenerife wil de vastgoedmakelaar naar eigen zeggen inspelen op de Tenerife-hype die zich niet alleen in Vlaanderen, maar ook in Antwerpen afspeelt. “Het is niet voor niets dat er binnenkort ook vluchten worden georganiseerd van Deurne naar Tenerife. Heel wat klanten kijken toch uit naar deze nieuwe route”, zegt Vorsselmans.

Binnenkort opent de makelaar ook een nieuw kantoor in de Antwerpse Kloosterstraat. “Het was de bedoeling dat de opening samen zou vallen met de lancering, maar enkele vertragingen hebben daar anders over beslist”, lacht partner Freyke Van Looveren.