Nieuws Antwerpen Antwerps bedrijf maakt kans op titel ‘familiebedrijf van het jaar’

Antwerps bedrijf maakt kans op titel ‘familiebedrijf van het jaar’

CEO Marc Reynders.

Antwerps bedrijf maakt kans op titel ‘familiebedrijf van het jaar’

BOECHOUT – Reynders Label Printing is genomineerd voor  de Family Business Award of Excellence. Dat meldt De Tijd. het is de negende keer dat de awards worden uitgereikt. De winnaar wordt op dinsdag 28 maart bekendgemaakt. Naast Reynders maken ook Descopan en Wanty kans op de hoofdprijs.

De award zet familiebedrijven in de kijker die zowel uitblinken “in deugdelijk bestuur in zowel de familie als in het bedrijf, in de visie en het behoud van de familiewaarden”, klinkt het op de website van EY, die de award uitreikt in samenwerking met De Tijd, L’Echo, BNP Paribas Fortis, FNB Belgium en Guberna.

Vorig jaar viel Spaas Kaarsen in de prijzen, een kaarsenwinkel uit het Limburgse Hamont-Achel. Maar eerder sleepten ook enkele Antwerpse familiebedrijven de prijs in de wacht. Denk maar aan Cartamundi uit Turnhout, brouwerij Duvel Moortgat uit Puurs-Sint-Amands en Sipef.

LEES OOK. Duvel Moortgat wint de family business award of excellence

Reynders Label Printing

Reynders Label Printing, met CEO Marc Reynders aan het roer, drukt etiketten die alle richtingen van de wereld uitgaan. Het bedrijf, met hoofdzetel in Boechout, is opgericht in 1956 door Emile Reynders in Mortsel en is uitgegroeid tot een bedrijf met zeven sites in België, Frankrijk, Polen, Spanje en India.

LEES OOK. Reynderd label printing neemt Duits broertje over

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.