Foto: rr Foto: rr

Antwerps bedrijf Nieuwbouw in Spanje wint prestigieuze vastgoedaward in Madrid

Het Antwerpse bedrijf Nieuwbouw in Spanje heeft in Madrid de prestigieuze award van belangrijkste agent voor de Canarische eilanden in ontvangst mogen nemen. Eerstdaags opent het bedrijf nog een vestiging in de Kloosterstraat in Antwerpen.

Eén op de drie woningen op de Canarische Eilanden wordt momenteel gekocht door buitenlanders. Een stijging van maar liefst 75% in vergelijking met 2021. Reden voor het Antwerps gespecialiseerd vastgoedbedrijf Nieuwbouw in Spanje om begin dit jaar een vestiging op Tenerife te openen, waar ook studenten van de opleiding vastgoed van de AP Hogeschool in het kader van hun Erasmusstage ervaring kunnen opdoen. Eerstdaags komt daar nog een vestiging in de Kloosterstraat in Antwerpen bij, in een voormalige parketwinkel, die afgelopen maanden een complete metamorfose onderging.

Carl Vorsselmans (48) en Freyke Van Looveren (32) reisden naar Bali en Thailand, maar kwamen toch altijd tot de conclusie dat hun vakanties naar Tenerife de beste waren. Dat leidde tot een gigantische carrièreswitch. Tot 2018 werkte Carl als commissaris bij de federale politie en was hij diensthoofd van POSA Antwerpen, de centrale directie van de speciale eenheden. Zijn vriendin Freyke Van Looveren, inspecteur bij de lokale politie Antwerpen, volgde hem. Sindsdien ondertekenen ze al hun mails met ‘zonnige groeten’. Ze begeleiden nu vooral Belgen en Nederlanders om een nieuwbouw aan de Costa Blanca, de Costa Cálida, op Tenerife of op Ibiza te kopen.

Foto: rr
Foto: rr

AEDAS homes, de grootste vastgoedontwikkelaar van Spanje en tevens beursgenoteerd, maakt er een jaarlijkse traditie van om de beste nationale en internationale makelaars te erkennen en in de bloemetjes te zetten.

“Het was al een hele eer dat we hierop aanwezig mochten zijn in Madrid”, zegt Carl Vorsselmans van Nieuwbouw in Spanje, “laat staan deze te winnen van toch heel wat gerenommeerde namen. Over heel de wereld wordt de Spaanse speler immers vertegenwoordigd door honderden makelaars, het bedrijf telt een omzet van meer dan 1 miljard euro en levert dit jaar bijna 3000 woningen op verspreid over heel Spanje. Nieuwbouw in Spanje is net zoals AEDAS ook heel actief in de Costa Blanca, Costa del Sol en de Balearen.”

Foto: rr
Foto: rr

Filip Berger, business development manager bij Nieuwbouw in Spanje: “We zullen ook in deze regio’s onze positie samen met AEDAS verder versterken in de toekomst.”

De offciële opening van het kantoor in de Kloosterstraat te Antwerpen is eerstdaags gepland, ondertussen kan men er wel al op afspraak ontvangen worden hoor, zegt Freyke Van Looveren.