Nieuws Antwerpen Antwerps Business Event is al aan derde editie toe

Antwerps Business Event is al aan derde editie toe

Antwerps Business Event is al aan derde editie toe

ANTWERPEN – In de Hollywoodzaal van Kinepolis Antwerpen vindt op donderdag 14 maart ABE19, de derde editie van het Antwerps Business Event, plaats. Na de eerste editie in 2017 in Luchthaven Antwerpen trok het netwerkevent voor Antwerpse ondernemers vorig jaar ook al naar Kinepolis.

Op ABE19 zullen een 60-tal standhouders aanwezig zijn. Er worden ook opnieuw heel veel bezoekers verwacht. Een week voor het event zijn er reeds meer dan 250 ingeschreven netwerkers.

Net als Made in Antwerpen neemt ook KBC als partner deel aan ABE19. Clusterdirecteur Marc Wouters van KBC: “De vorige twee edities hebben we als bezoeker deelgenomen aan deze netwerkbeurs. Wat ons enorm aanspreekt, is de grote verscheidenheid aan ondernemers en bedrijven die er aanwezig is, zowel in de vorm van standhouders als door bezoekers.”

Behalve om kennis te maken met elkaar en om te netwerken, kunnen de aanwezigen na de verwelkoming door Antwerps schepen Koen Kennis ook naar 9 verschillende gastsprekers komen luisteren. Eerst is het de beurt aan Alice Bruno (Alice Bruno), Kristof Huysecom (KBC), Jurryt Prims (Acerta) en Jill Heyninck (VDAB). Na de middagpauze volgen Karine Vanderlooven (Costimulus), Mtr. Noëmi Callaert (Caluwaerts Uytterhoeven), Ann Frans (Gecon), Stefan Peirsman (Scancar Volvo) en Griet Neyens (Federale Verzekering).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.