Nieuws Antwerpen Antwerps designlabel Scapa Home en houtbouwer Mia Casa hokken samen

Antwerps designlabel Scapa Home en houtbouwer Mia Casa hokken samen

Antwerps designlabel Scapa Home en houtbouwer Mia Casa hokken samen

ANTWERPEN/WAREGEM/MALDEGEM – Sinds begin juni vind je het Antwerpse designlabel Scapa Home en houtbouwer Mi casa uit Waregem verenigd onder één dak. De twee Belgische merken ontwikkelden een woonconcept waarbij Scapa Home een modelwoning van Mi Casa in Maldegem inrichtte.

Het Belgische fashionlabel Scapa, dat ruim 50 jaar geleden werd gecreëerd door Arlette Van Oost, werd in 1995 uitgebreid met een interieurcollectie: Scapa Home. Twee jaar eerder introduceerde Mia Casa zijn eerste massieve houten woning in Amerikaanse New-England-stijl. Nu vinden de twee elkaar in een gezamenlijk modelwoning concept in Maldegem.

De modelwoning is opgevat in een typische Amerikaanse stijl waarbij Scapa Home de volledige binnenhuisinrichting voor haar rekening nam. De bouw en het maatwerk zoals de keuken, badkamer, dressing en opbergruimtes werd uitgevoerd door Mi Casa. Het resultaat is een woonst waarbij minimalisme en warmte primeren.

Scapa Home opereert vanuit de Antwerpse hoofdzetel Scapa World en heeft flagshipstores in Antwerpen en Knokke en is verder ook vertegenwoordigd in de Scapa conceptstores in Brussel en Nieuwpoort.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.