Nieuws Antwerpen Antwerps digitaal rouwplatform krijgt extra steun

Antwerps digitaal rouwplatform krijgt extra steun

Antwerps digitaal rouwplatform krijgt extra steun

Het Antwerps digitaal rouwplatform

 TillAlways.com werd recent opgepikt door Roularte Mediatech Accelerator omwille van zijn innoverende karakter.

De start-up krijgt een kapitaalsinjectie van 25 000 euro, publicitaire ondersteuning ter waarde van 200 000 euro én een 18 weken durend opleidingstraject. Hierin komen thema’s aan bod zoals growth hacking en hoe omgaan met investeerders. Met deze synergie hopen beide partijen de groei en de internationalisering van het rouwplatform dat in 2013 werd opgericht te stimuleren.

“Er bestaan nog rouwplatformen, maar TillAlways onderscheidt zich door het serene karakter. We willen op een mooie manier de gedachte aan de overledene levendig houden. Wij werkten vooral samen met onafhankelijke zelfstandige begrafenisondernemers die deze extra service aanbieden”, zegt ceo Maxime Verhulst.

TillAlways.com geeft aan nabestaanden de kans om respectvol en discreet herinneringen aan een overleden familielid, vriend of kennis “voor altijd” op een digitale gedenkplaats te bewaren. Intussen werden reeds 1 500 ‘profielen’, gedenkpagina’s voor overledenen geopend.
De beveiligde webpagina blijft steeds online en de nabestaanden kunnen er ongelimiteerd foto’s, video’s, teksten, muziek, gesproken bijdragen, enz opladen, bewaren, herbeleven en beheren.
Ook aan derden die hun herinneringen met de nabestaanden willen delen kan eventueel toegang worden verleend. Ongepaste aanvullingen of storende reclame worden geweerd.

“Het is onze ambitie om dit jaar actief buitenlandse markten te benaderen. We kijken dan vooral naar Frankrijk, Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk”, voegt Maxime Verhulst eraan toe.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.