POM Buckaroo

Antwerps fintech-bedrijf POM gaat in zee met Nederlandse betaalprovider

ANTWERPEN – Fintech-bedrijf POM sluit een samenwerkingsakkoord met het Nederlandse Buckaroo, een innovatieve betaalprovider. Met dit partnership willen beide partijen de betaalervaring voor facturen, aanmaningen, boetes, … en andere documenten naar een hoger niveau tillen.

Het in 2014 opgerichte POM ontwikkelt betaaloplossingen om de verwerking van facturen te vereenvoudigen, zowel voor de verzender als de ontvanger. Het Antwerpse fintech-bedrijf gaat nu een samenwerking aan met Buckaroo, een toonaangevende payment service provider in de Benelux.

“De samenwerking met Buckaroo laat ons toe om nog beter te kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten. De betaalervaring via POM wordt met Buckaroo nog eenvoudiger, sneller en veiliger”, zegt Johannes Vermeire, ceo bij POM. “De flexibele mindset van Buckaroo sluit ook goed aan bij de missie van POM om frustraties bij betalingen weg te nemen en het betaalproces zo vlot en aangenaam mogelijk te maken voor iedereen.”

Meer betaalgemak

Diverse bedrijven en webshops maken gebruik van de betaaltechnologie van Buckaroo: van een slimme checkout voor online betalingen tot uitgebreid maatwerk op gebied van incasso, subscription services en credit management. Buckaroo biedt een gevarieerd pakket van ruim 40 online betaalmethoden aan, waaronder Bancontact, Visa, Mastercard, iDeal en Apple Pay.

Maurits Dekker, cco bij Buckaroo: “We zijn net als POM bijzonder verheugd over deze samenwerking. Door het samenbrengen van onze technologieën en know-how over online betalingen zetten we een ijzersterke oplossing neer voor bedrijven en organisaties die meer betaalgemak willen bieden aan hun klanten.”