Nieuws Antwerpen Antwerps horeca toptalent op Flemish Food Bash in Koksijde

Antwerps horeca toptalent op Flemish Food Bash in Koksijde

Antwerps horeca toptalent op Flemish Food Bash in Koksijde

Dennis Broeckx van restaurant L'Epicerie du Cirque

Dennis Broeckx van restaurant L’Epicerie du Cirque

Zondag 28 augustus van twaalf uur ‘s middags tot 1u ‘s nachts vindt op het strand van Koksijde de vierde editie plaats van Flemish Food Bash, een festijn voor horeca en foodies. Dit jaar hoopt de organisatie 2 500 aanwezigen te verwelkomen die op het Noordzeestrand worden opgewacht door 12 chefs, 12 cocktailmasters en tal van andere toppers uit de horecawereld.

De eerste editie van Flemish Food Bash werd in 2014 in Antwerpen gehouden en trok ruim 1 000 foodies. Nadien volgde Gent, en in de zomer van 2015 werd de eerste buiteneditie georganiseerd op het strand van Oostduinkerke. Drijvende kracht achter de Flemish Food Bash-events is flamboyante chef-kok Vincent Florizoone die van zijn Koksijde volgende zondag het “lekkerste strand ter wereld” wil maken.
“Flemish Food Bash wil de gedrevenheid van de mensen die actief zijn in de horeca en de gastronomie in de breedste zin alsook de Vlaamse smaakcultuur onder de aandacht brengen. Het is een explosie van creativiteit, waar foodies worden ondergedompeld in een verrassende wereld van muziek, streetart, tattoocultuur en zelfs barbierkunst”, aldus Florizoone.

Uit Antwerpen nemen chef Dennis Broeckx van restaurant L’épicerie du Cirque en kaasmeesters Michel en Frederic Van Tricht deel. Sommelier Sepideh Sedaghatnia van de Antwerpse wijnbar Divin is verantwoordelijk voor de wijn- en kaviaarselectie. Voor cocktails kan men terecht bij o.a. bartenders uit Antwerpen zoals Paul Morel (Upper Room Bar in The Jane), Ben Belmans (Bijou) en Patrick America (Cocktails at Nine). Daarnaast voorziet Flemish Food Bash ook in een ruime bierkaart.
Toegang is gratis mits voorafgaandelijke registratie op www.flemishfoodbash.com Let wel: dit is een 18+ evenement
.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.