Nieuws Antwerpen Antwerps luchtvaartbedrijf The Aviation Factory pakt uit met primeur

Antwerps luchtvaartbedrijf The Aviation Factory pakt uit met primeur

Antwerps luchtvaartbedrijf The Aviation Factory pakt uit met primeur

The Aviation Factory, de Europese specialist wat het organiseren van vluchten op maat betreft, is de eerste grote luchtvaartbroker in Europa die betalingen in cryptogeld aanvaardt. Bij het Antwerpse luchtvaartbedrijf kan je vanaf nu dus ook betalen in bitcoin, ethereum of andere cryptovaluta.

“Tijdens de lockdown zijn heel wat jongeren zich gaan interesseren in de handel van aandelen en cryptocurrencies”, zegt Carl Legein, ceo The Aviation Factory. “Daarbij schuwden sommigen onder hen de risico’s niet en boekten ze uitzonderlijk grote winsten. Deze millennials leven in het heden en hebben er geen moeite mee om een private jet te boeken om hun succes te vieren. Er is zowaar een nieuwe groep privéjet-gebruikers ontstaan: de ‘Robinhood-generatie’, genoemd naar de bekende beursapp. Steeds vaker werd de vraag gesteld of de vlucht ook met crypto kan betaald worden. Dat is voortaan mogelijk.”

The Aviation Factory werd opgericht in 2000 en specialiseert zich in luchtvervoer op maat. De hoofdzetel bevindt zich in Antwerpen. Het bedrijf telt inmiddels ook vestigingen in Nederland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Tsjechië, Koeweit en Saoedi-Arabië. De voorbije twee decennia groeide het bedrijf uit tot marktleider in de Benelux en een van de belangrijkste luchtvaartbrokers in Europa.

Reageer op dit bericht

Sector
Personen

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.