Nieuws Antwerpen Antwerps modemerk Gigue opent nieuwe boetiek in Nieuwpoort

Antwerps modemerk Gigue opent nieuwe boetiek in Nieuwpoort

Antwerps modemerk Gigue opent nieuwe boetiek in Nieuwpoort

ANTWERPEN – Gigue opent een nieuwe boetiek in Nieuwpoort. Het is de achtste winkel van het Antwerpse modemerk, dat dit keer voor een volledig nieuw concept kiest.

Gigue ontwerpt stijlvolle kleding voor de elegante, actieve, hedendaagse vrouw. Hun collecties staan bekend om zuivere lijnen, rijke materialen en verfijnde details.

De boetiek in Nieuwpoort volgt een nieuw concept, waar klantenbeleving centraal staat. “Onze klanten brengen heel wat tijd door in onze boetieks en daarom vinden we het belangrijk dat ze dit in een zo aangenaam mogelijke omgeving kunnen doen”, zegt ceo Peter Perquy.

Het winkelconcept is vormgegeven door de Belgische designstudio WeWantMore, die ook het interieur van zaken als Chez Claire en Hoeked Donuts vormgaven. “Het ontwerp weerspiegelt de essentie van het merk. De zuivere lijnen, in combinatie met de subtiele en fijne detaillering, functionaliteit en weldoordachte materiaalkeuzes die kenmerkend zijn voor Gigue vormden dan ook de basis voor dit concept”, klinkt het bij WeWantMore.

Het Antwerpse modemerk Gigue bestaat al ruim 25 jaar. Bezieler Jo Wyckmans, die in 1966 afstudeerde aan de Antwerpse Modeacademie, bracht in 1991 het label Gigue op de markt. Dat leverde hem datzelfde jaar de titel Designer of the Year op.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.