Nieuws Antwerpen Antwerps productiehuis Shelter maakt kans op Canadese Rockie Award

Antwerps productiehuis Shelter maakt kans op Canadese Rockie Award

Antwerps productiehuis Shelter maakt kans op Canadese Rockie Award

ANTWERPEN – De dramareeks Studio Tarara van Shelter, het Antwerpse productiehuis van onder andere Tim Van Aelst, is genomineerd voor een prestigieuze Rockie Award in de categorie Limited Series. De fictiereeks, die zich in 1993 afspeelt in de coulissen van VTM, vertoeft in impressionant gezelschap tussen medegenomineerden Chernobyl, The Loudest Voice, Dublin Murders en Years and Years.

Studio Tarara won eerder al een Golden Intermedia Globe (Best Entertainment – Mini Series) op het WorldMediaFestival in Hamburg, de Bronze World Medal op de New York Festivals TV & Film Awards in de categorie Entertainment Program – Drama en een award voor Beste Serie op het Berlin International TV Series Festival.

“Wat een mooi gezelschap om in te vertoeven! Chernobyl is wat mij betreft de beste reeks van de afgelopen jaren en The Loudest Voice allicht de tweede beste. Je hoort te zeggen dat winst niet noodzakelijk is want dat een nominatie op zich al knap is. Wel, dat kan ik nu dus eens écht menen. Hulde aan de hele cast en crew van Tarara. En hulde aan VTM om zo’n reeks aan te durven”, zegt Tim Van Aelst, bedenker, co-scenarist en co-regisseur van Studio Tarara.

De Rockie Awards zijn geen onbekend terrein voor Shelter. Het productiehuis kon er reeds vijf van in totaal zeven nominaties verzilveren: seizoen 2 van Benidorm Bastards en seizoen 1 van Wat Als? wonnen beiden telkens in de categorieën Best Comedy en Best Entertainment. Het tweede seizoen van Wat Als? won opnieuw de award voor Best Comedy.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.