Nieuws Antwerpen Antwerps reclameagentschap valt in de prijzen in New York en Venetië

Antwerps reclameagentschap valt in de prijzen in New York en Venetië

Antwerps reclameagentschap valt in de prijzen in New York en Venetië

ANTWERPEN – Het kantoor van Friendship, een creatief reclamebureau, bevindt zich, verrassend genoeg, op de voormalige Badboot. Het drijvend kantoor sleepte de voorbije maanden twee prestigieuze architectuurprijzen in de wacht voor zijn ecologisch concept en stijlvol interieur.

Toen oprichters Phil Blondé en Bart Verschueren het drijvend platform zagen verkommeren in het Kattendijkdok, besloten ze daar een stokje voor te steken. Het schip werd gered van de schroothoop en door Friendship omgevormd tot het eerste drijvende kantoor van Antwerpen.

Het werd volledig omgebouwd tot een kantoor van twee verdiepingen en voorzien van een dakterras. Met duurzame materialen, zonnepanelen en een waterzuiveringsinstallatie willen Bart & Phil het schip 100% zelfvoorzienend maken.

Voor het creatieve én ecologische kantoor kreeg het bedrijf tweemaal internationale erkenning. Ze sleepten zowel de MUSE design award in New York in de wacht, alsook de Dedalo Minosse in Venetië.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.