Nieuws Antwerpen Antwerps vastgoedkantoor Azull verkoopt (mee) buitenverblijf Michael Douglas op Mallorca.

Antwerps vastgoedkantoor Azull verkoopt (mee) buitenverblijf Michael Douglas op Mallorca.

Antwerps vastgoedkantoor Azull verkoopt (mee) buitenverblijf Michael Douglas op Mallorca.

Met dit nat voorjaar bent u wellicht ook al even weggedroomd naar warmere oorden. Of misschien dacht u er zelfs aan om in het warme zuiden een optrekje aan te schaffen en er naartoe te vluchten als ons koude en natte weer niet meer te harden viel. Welnu, het Antwerpse vastgoedbedrijf Azull heeft dan iets bijzonder exclusiefs in de aanbieding. Samen met het Engelse Balearic Sotheby’s International Realty zetten ze het optrekje van Michael Douglas op Mallorca te koop.

Allicht blijft het dan ook bij wegdromen, want het prijskaartje wordt niet vrijgegeven, behalve dat het over enkele tientallen miljoenen gaat. Maar als u echt belangstelling betoont zullen de mensen van Azull u wel verder kunnen helpen.

Het blijkt overigens geen toeval dat er naar België wordt gekeken om het stulpje van Michael Douglas te slijten. België kent blijkbaar voldoende kapitaalkrachtige lieden die zich dit eigendom zouden kunnen permitteren.

Het enorme landgoed van Michael Douglas dateert uit het midden van de negentiende eeuw en is één van dé absolute vastgoedparels op het Balearische eiland. Het gaat naar verluidt over een stuk land van naar schatting 100.000 m2, met appartementen, een loft en woningen.

“Vastgoedexperten zoals die van Sotheby’s beschouwen Mallorca als dé nieuwe trend op het vlak van vastgoedkoopjes. We weten dat een aantal Belgen op zoek is naar het soort panden zoals dat van Michael Douglas. We zullen hen de villa dan ook binnenkort in alle discretie aanbieden” zegt Marleen De Vijt, CEO van Azull. Voor 2017 schat Azull dat enkele tientallen Belgen zich een tweede verblijf op het eiland zullen aanschaffen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.