Nieuws Antwerpen Antwerps vleesrestaurant lanceert MAVEN experience box

Antwerps vleesrestaurant lanceert MAVEN experience box

Antwerps vleesrestaurant lanceert MAVEN experience box

ANTWERPEN – Vier maanden nadat gerenommeerd beenhouwer Luc De Laet, horecaondernemer Wim Van der Borght en jong talent Jules Koninckx op het Antwerpse Zuid vleesrestaurant MAVEN openden, komen ze met iets nieuws. Met de MAVEN experience box kan je ook zelf thuis aan de slag met de beste runderrassen.

Het duo Luc De Laet en Jules Koninckx ging niet over één nacht ijs en dropte alleen de meest gerenommeerde runderrassen in de experience box. “Sashi Beef is een speciaal gerijpt stuk rundsvlees uit Scandinavië. Meer naar het zuiden heb je de Rubia Gallega, een rund uit het bergachtige landschap van Galicië met als typische kenmerken de grote gestalte en de tarwe- tot roodkleurige vacht. De intussen iconische Wagyu Kobe of Wagyu Kagoshima wordt dan weer gemasseerd door Japanse boeren en krijgt een uitgebalanceerd dieet voorgeschoteld”, vertellen chefs Luc De Laet en Jules Koninckx.

In de box zit ook de succulente appetizer van Secreto 07, de eigen creatie van topslager Luc De Laet, geflankeerd door een aantal klassieke voorgerechten met een twist, zoals vitello en carpaccio. De box wordt verder aangevuld met groentebereidingen, zoals kropsla, tomaten- en geroosterde aardappelsalade en een combinatie van broccolini en burrata.

De MAVEN experience box is te bestellen via de website van het restaurant. En geen nood: de box bevat een uitgebreide handleiding om thuis aan de slag te gaan als een echte professional.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.