Nieuws Antwerpen Antwerpse bartender Lou Claessens lanceert Cocktail Maison

Antwerpse bartender Lou Claessens lanceert Cocktail Maison

Antwerpse bartender Lou Claessens lanceert Cocktail Maison

ANTWERPEN – Door de coronacrisis zijn velen van ons verplicht om van thuis uit te werken en ons sociale leven on hold te zetten. Allerhande virtuele apéro’s worden georganiseerd. Daarom lanceren de topbartenders Hannah Van Ongevalle, Jurgen Nobels, Hannes Desmedt en Lou Claessens nu Cocktail Maison.

Dit initiatief werd onder impuls van Ann-Sophie Verstraete, co-founder van LN Drinks, opgericht voor bedrijven en particulieren die het weekend op een leuke, ontspannen manier willen ingaan. Cocktail Maison bestaat uit een pakket met twee, speciaal door de bartenders gecreëerde, topcocktails dat online besteld kan worden en per post vacuümverpakt wordt afgeleverd. “Je hoeft ze enkel uit te schenken en virtueel het glas te heffen.”

De vier topbartenders hebben ook aandacht voor de opkomende trend om cocktails te creëren met minder of zelfs zonder alcohol. “Dit wil niet zeggen zonder smaak en complexiteit. De moderne bartender spendeert evenveel of zelfs meer tijd in het ontwikkelen en maken van een low of no cocktail dan bij een klassieke cocktail. Daarom spreken we hier niet over ‘mocktails’ want we ‘mocken’ geen cocktails, we willen volwassen complexe cocktailbelevingen aanbieden aan de mensen thuis”, aldus Hannes Desmedt.

“We voelen dat de consument er ook klaar voor is om minder of zelfs geen alcohol te drinken. Ook de horeca springt mee op de kar. Dit kunnen wij alleen maar toejuichen”, zegt Lou Claessens, co-founder van LN Drinks dat gespecialiseerd is in low en no alcohol drankjes.

Per post ontvang je voor twintig euro (incl. verzending) twee, vacuümverpakte cocktails, inclusief gedroogde garnituur om je drankje te pimpen en een kaartje waarop staat hoe je je cocktail moet serveren. Ieder pakket bestaat uit twee LOW, twee NO of een LOW en een NO cocktail. De combinatie van je pakket kies je zelf op www.cocktailmaison.be.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.