Nieuws Antwerpen Antwerpse diamantsector schenkt 10.000 € aan ‘Moeders voor Moeders’

Antwerpse diamantsector schenkt 10.000 € aan ‘Moeders voor Moeders’

Antwerpse diamantsector schenkt 10.000 € aan ‘Moeders voor Moeders’

 

De Antwerpse diamantsector stuurde het afgelopen najaar geen kerstkaarten of gaf geen eindejaarsgeschenken. In plaats daarvan werd gekozen om een goed doel te helpen Dat werd dan de organisatie ‘Moeders voor Moeders’, die vandaag een cheque van 10.000 € kreeg overhandigd. ‘Moeders voor Moeders’ is een vzw die zich inzet voor gezinnen met jonge kinderen die het financieel moeilijk hebben.

16 ambassadeurs van het Antwerp World Diamont Center (AWDC) staken hun handen een dagje uit de mouwen bij ‘Moeders voor Moeders’. Ze namen een Kerstvideo op die gedeeld werd via Social Media. Voor elke like, share en view schonk de Antwerpse diamantsector €0,20 aan ‘Moeders voor Moeders’. De Kerstvideo werd meer dan 50.000 keer bekeken, gedeeld of leuk gevonden waardoor AWDC vandaag  een cheque kon overhandigen van €10.000.

Ari Epstein, CEO van AWDC en zelf een van de 16 diamantambassadeurs in de video, is erg opgetogen over het resultaat en overhandigde heel graag de cheque. “Zoals zoveel bedrijven, stuurt AWDC elk jaar kerstkaarten en kerstgeschenken uit en daar gaat uiteraard een stukje budget naartoe. Dat we dit bedrag dit jaar schenken aan mensen die het veel beter kunnen gebruiken, geeft ons een erg warm gevoel.”

 

 

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.