Nieuws Antwerpen Antwerpse hotels trakteren met Bolleke Koninck

Antwerpse hotels trakteren met Bolleke Koninck

Antwerpse hotels trakteren met Bolleke Koninck

hotelOok de Antwerpse hotels hebben geleden onder de gevolgen van de terroristische aanslagen in Brussel. Heel wat toeristen hebben hun bezoek aan Antwerpen geannuleerd of althans uitgesteld. Zakenmensen lieten het afweten. De hoteliers bieden hun gasten de hele maand april een gratis Bolleke Koninck aan.

Nochtans hebben zowel de federale als Vlaamse en stedelijke overheden nieuwe veiligheidsmaatregelen getroffen om de veiligheid van burgers en bezoekers te vrijwaren, stellen Didier Boehlen en Els da Silva, de voorzitter en de vice-voorzitter van de Antwerp Hotel Association. “De prachtige kunststeden van ons land zijn en blijven dan ook topbestemmingen voor zowel privé- als groepsbezoeken en voor congressen, meetings en incentives. Alle Antwerpse hoteliers zijn ervan overtuigd dat, ook op lokaal vlak, de Stad Antwerpen er alles aan doet om een veilige stad te garanderen waar het fijn vertoeven is en waar bezoekers vrij en relaxed kunnen genieten.”

Koen Kennis, Antwerps schepen voor toerisme sluit zich daarbij aan: “Inderdaad, Antwerpen is een veilige én aantrekkelijke stad voor bezoekers. De stad blijft inspanningen doen om zich in het buitenland te promoten. Via http://www.visitantwerpen.be/detail/antwerpen-bereikbaar geven we onze bezoekers bovendien up-to-date informatie over hoe ze Antwerpen vlot kunnen bereiken met de auto, bus, trein of vliegtuig.”

In dit kader hebben de Antwerpse hotels zich dan ook in de afgelopen weken enerzijds flexibel opgesteld en werden, in de meeste hotels, de annuleringsvoorwaarden voor gemaakte reservaties aangepast. Sommige hotels hebben niet-restitueerbare reserveringen kosteloos geannuleerd of omgeboekt naar een later verblijf. De Anterp Hotel Association (AHA) adviseert betrokken klanten dan ook om het hotel te contacteren om te kijken welke flexibiliteit beschikbaar is.

Als blijk van respect en waardering bieden de Antwerpse hoteliers aan de boekers van een verblijf tijdens de maand april heel graag een “Antwaarps Bolleke” aan. Met dit gebaar willen ze hun gasten bedanken voor hun reservaties in deze moeilijke periode en trakteren hen met veel liefde op een echt Antwerps biertje. Bij het maken van nieuwe reserveringen tijdens de maanden april en mei, zal er bovendien flexibeler omgesprongen worden met eventuele wijzigingen.

AHA betuigt overigens haar medeleven en respect aan alle slachtoffers, gekwetsten en betrokkenen, aan hun families en professionele en/of privé-omgeving.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.