Nieuws Antwerpen Antwerpse Liesbet Brouckaert gaat JCI District Antwerpen leiden

Antwerpse Liesbet Brouckaert gaat JCI District Antwerpen leiden

Antwerpse Liesbet Brouckaert gaat JCI District Antwerpen leiden

ANTWERPEN – Kenneth De Decker (JCI Lier) heeft zijn functie van JCI districtsmanager voor de provincie Antwerpen overgedragen aan Liesbet Brouckaert (JCI Antwerpen).

JCI District Antwerpen vzw, een onderdeel van JCI Belgium vzw, overkoepelt de afdelingen uit de provincie Antwerpen: JCI Antwerpen, JCI Lier en JCI Mechelen.

Het nieuwe werkingsjaar start met een nieuwe raad van bestuur. Die wordt geleid door de nieuwe districtsmanager Liesbet Brouckaert. De 38-jarige Brouckaert is reeds 6 jaar lid van JCI. Zij heeft de afgelopen jaren binnen de organisatie steeds een functie op het lokaal of Vlaams niveau opgenomen en was vorig jaar nog voorzitter van JCI Antwerpen.

Dit werkingsjaar is het thema #activateyourself: ga zelf op pad binnen JCI en ontdek wat deze vereniging voor jou kan betekenen.

Twee doelen

JCI district Antwerpen heeft twee doelen: activiteiten mogelijk maken op provinciaal niveau en de link vormen met JCI Vlaanderen.

Zo brengt het district de mensen achter het project Antwerpse Jonge Ondernemer van het Jaar samen. Deze award wordt jaarlijks onder stimulans van JCI Vlaanderen uitgereikt aan een jonge ondernemer uit de provincie.

Het district zorgt ook voor de nodige ontspanning. Zo was er in augustus al een teambuilding in Mechelen, zodat de leden elkaar beter konden leren kennen over de afdelingsgrenzen heen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.