Nieuws Antwerpen Antwerpse populaire discotheek “Publik” failliet

Antwerpse populaire discotheek “Publik” failliet

Antwerpse populaire discotheek “Publik” failliet

Antwerpen – Dans- en nachtclub Publik, voorheen gekend als de Cinema, gelegen aan de Stadswaag, Lange Brilstraat 12 in Antwerpen, is failliet.

De zaak die alom gekend was bij de jeugd en studenten was al sinds midden vorig jaar gesloten omdat ze haar milieuvergunning was kwijt geraakt.

Tot de jaren ‘80 was de locatie een bioscoopzaal die dan werd omgebouwd tot nachtclub Pool 35. In de jaren daarna namen dancings Surplus en De Cinema er hun intrek. Herman Poupaert, de huidige uitbater, nam in 2009 discotheek Publik over.

De curator, Meester Thomas Debaene, stelde veilinghuis Hammertime aan voor de inventarisatie en realisatie van de activa die behoorden tot het handelsfonds. Deze goederen, onder meer hoogtechnologische audio- en videoapparatuur die recentelijk nog werd vernieuwd, zullen van 10 tot 24 april 2018 online geveild worden door online veilinghuis HammerTime bvba uit Hoevenen, via Hammertime.be.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.