Select

Antwerpse Select neemt Nederlandse EN HR solutions over

ANTWERPEN - Select heeft officieel een meerderheidsbelang in het Nederlandse bedrijf EN HR solutions genomen. Hierdoor versterkt de Antwerpse HR-groep verder haar aanwezigheid in Nederland, vandaag de dag de belangrijkste markt voor flexibele arbeid in Europa. De groepsomzet overstijgt voor de eerste maal sinds de oprichting ook de grens van 100 miljoen euro.

De Antwerpse HR-groep Select is momenteel voornamelijk actief in de Benelux en heeft ook activiteiten in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Het voegt dankzij dit nieuw partnership ook een belangrijke vierde pijler toe aan haar dienstverlening. Naast Werving & Selectie, Projectsourcing en Consultancy & Outplacement kan Select haar klanten vanaf nu ook Recruitment Process Outsourcing (RPO) en Total Talent Acquisition (TTA) aanbieden.

RPO is een dienstverlening waarbij EN HR solutions als recruitment specialist het rekruteringproces van een organisatie geheel of gedeeltelijk overneemt. Hierbij opereert zij onsite en volledig uit naam van haar klant. Indien er in een RPO constructie naast vast personeel ook flexwerkers en ZZP’ers worden geworven is er sprake van Total Talent Acquisition.

"In België staat RPO nog in haar kinderschoenen, maar de wisselwerking tussen de expertise van EN HR solutions en het Belgische netwerk van Select kan hier snel verandering in brengen", zegt Bert Gonnissen, ceo Select. "Omgekeerd kan Select via het netwerk van EN HR solutions in Nederland haar klassieke dienstverlening in Nederland versneld uitbreiden."

Tjesca Honnef-Kuijtenbrouwer, algemeen directeur EN HR Solutions, en Kevin Sebel, commercieel directeur EN HR Solutions, treden toe als aandeelhouder en nemen de operationele leiding verder voor hun rekening. Bert Gonnissen, ceo bij Select, volgt de integratie globaal op en bouwt mee aan een optimale synergie tussen beide organisaties, waarbij EN HR solutions als merk zal blijven bestaan naast Select.