Pili Pili Foto: Pili Pili

Antwerpse start-up lanceert voedingssupplementen die seksleven een boost geven

Met Libi/Lobi, een dagelijks voedingssupplement samengesteld uit een mix van natuurlijke ingrediënten en vitamines, wil de start-up Pili Pili seksueel welzijn op de kaart zetten. "Met deze supplementen willen we mensen van binnenuit kracht geven op een manier die natuurlijk en holistisch aanvoelt", zeggen de zaakvoerders.

Libi/Lobi is er voor zij die op zoek zijn naar die extra spark in de slaapkamer. De formule is het resultaat van een vernieuwende blend, speciaal ontworpen om seksuele energie en verlangen een boost te geven. Elk ingrediënt is geselecteerd voor zijn bewezen invloed op seksuele gezondheid en vitaliteit. Het bedrijf werd opgericht door Phil Bastiaans en Nada Klaps en is gevestigd in Antwerpen.

De formule van Libi/Lobi bevat volgende elementen:

  • Ashwagandha: Ashwagandha ondersteunt onder andere stressregulatie en de verbetering van testosteronproductie. Het heeft ook voordelen zoals het verbeteren van cognitieve geheugen en een ontstekingsremmend effect.
  • L-arginine: Stimuleert de lust en opwinding tijdens seksuele prestaties.
  • Damiana: Verhoogt de seksuele gevoeligheid door de doorbloeding in het onderlichaam.
  • Panax Ginseng: Bevordert de bloedsomloop in het hele lichaam en is gunstig voor de vitaliteit.
  • Zwarte Maca: Verhoogt het seksueel verlangen door de positieve invloed op de hormoonbalans.
  • Schizandrabes: Zorgt voor vochtbalans in de intieme delen en stimuleert het seksuele uithoudingsvermogen.
  • Tribulus: Bekend voor zijn effecten ten gunste van libido en de balans van de testosteronspiegel.
  • Naast deze natuurlijke afrodisiaca, bevat Libi/Lobi een mix van vitamines B3, B6, B12, E en Zink.

"Uitdagingen op het gebied van seksuele en relationele gezondheid zijn vaak een taboe onderwerp om te bespreken", stellen zaakvoeders Phil en Nada. "Toch komen deze moeilijkheden meer voor dan je denkt. Zo gaat onze moderne levensstijl vaak gepaard met veel stress, wat intimiteit en seksueel verlangen kan verminderen. Ook psychologische factoren zoals angst en sociale normen spelen vaak een rol in onze seksualiteitsbeleving. Een onderzoek van het UZA en de UAntwerpen toont aan dat bijna een op de vijf mannen jonger dan 35 in zekere mate erectieproblemen ervaart tijdens seks met een partner. Uit een Brits onderzoek naar het libido in langdurige relaties bij 5.000 mannen en 6.700 vrouwen blijkt dan weer dat ongeveer 35% van de vrouwen regelmatig ‘geen zin’ heeft."

"Ook in onze eigen omgeving merkten we dezelfde tendens van seksuele moeilijkheden. Met de supplementen willen we mensen van binnenuit kracht geven op een manier die natuurlijk en holistisch aanvoelt. Hoe? Door zowel de innerlijke, lichamelijke balans als het zelfvertrouwen bij volwassenen te versterken."