Nieuws Antwerpen Antwerpse start-up wint prijs voor werelds beste nieuwe product van 2020

Antwerpse start-up wint prijs voor werelds beste nieuwe product van 2020

Antwerpse start-up wint prijs voor werelds beste nieuwe product van 2020

De Antwerpse start-up MeetMatch heeft de internationale Brilliance Business Award gewonnen voor het beste nieuwe product van 2020. Het bedrijf is wereldleider in netwerk- en matchmaking-oplossingen. Door het gebruik van artificiële intelligentie brengt MeetMatch mensen op een efficiënte manier samen om hen een aangename eventbeleving te bezorgen.

MeetMatch is het enige bedrijf ter wereld dat geavanceerde business matchmaking en geautomatiseerde speednetworking aanbiedt. De start-up werkt al met veel grote spelers samen, waaronder ook GDS, wereldwijd één van de grootste organisatoren van high-end business events.

“GDS was volledig gefocust op in-person events, maar zag opeens ook opportuniteiten in onze technologie. Vervolgens hebben ze, in samenwerking met ons, een format ontwikkeld dat de Brilliance Business Award heeft gewonnen”, vertelt Geert Van Wonterghem, oprichter van MeetMatch.

Dankzij de internationale prijs haalde MeetMatch recent Informa binnen als klant, een bedrijf met 11.000 werknemers en daarmee één van de grootste eventorganisatoren ter wereld. “Informa heeft alle tools van verschillende bedrijven met elkaar vergeleken en uiteindelijk ons gekozen. Hoewel we heel wat duurder waren dan de dichtstbijzijnde concurrent, wisten we ze toch te overtuigen met onze features”, voegt Geert Van Wonterghem toe.

Sinds het begin van de coronacrisis is de omzet van MeetMatch vervijfvoudigd.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.