Nieuws Antwerpen Antwerpse Tours Associatie: toeristische aanbieders verenigen zich

Antwerpse Tours Associatie: toeristische aanbieders verenigen zich

Antwerpse Tours Associatie: toeristische aanbieders verenigen zich

ANTWERPEN – Onder impuls van de coronapandemie verenigen zes Antwerpse toeristische aanbieders zich onder de naam ATA (Antwerpse Tours Associatie). Met dit platform willen zij de volledige sector van Antwerpse touraanbieders een stem geven én als informatiekanaal dienen.

ATA wil alle organisaties vertegenwoordigen die rechtstreeks tours en rondleidingen aanbieden aan het publiek in Antwerpen, zowel bedrijven als verenigingen. ATA wil de input die de aanbieders krijgen van toeristen en andere bezoekers doorgeven aan de stad, om zo tot een betere samenwerking en een breder toeristisch aanbod te komen.

Schepen voor Toerisme Koen Kennis: “Ik geloof heel sterk in dit project en in de ondernemers die er hun schouders onder zetten. Het is de liefde voor Antwerpen die ons bindt, en ik zie dan ook potentieel veel winstpunten in samenwerking tussen de stad en ATA.”

De zes oprichtende leden behartigen als dagelijks bestuur de opstart en de werking van de associatie. In de toekomst wil ATA het bestuur organiseren als een representatieve vertegenwoordiging van de sector. De zes oprichters zijn: Ari Apteker (Antwerp by Bike en Walking in Antwerp), Vincent Hellemans (City Golf), Carolien Krijnen (Antwerpconnection en Chocalicious), Stefan Livens (Antwerp Ghostwalk), Frank Van De Heijning (Voorzitter Antwerpse Stadsgidsen) en Wim Van Hautegem (Make Antwerp Great Again en Antwerp Running Tours).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.