Nieuws Antwerpen Antwerpse Unsaid Library trekt met pop-up naar de kust

Antwerpse Unsaid Library trekt met pop-up naar de kust

Antwerpse Unsaid Library trekt met pop-up naar de kust

ANTWERPEN – In december 2018 opende Unsaid Library nog een flagshipstore in de Schuttershofstraat in Antwerpen. Deze zomer doet het jonge Belgische juwelenmerk ook de kust aan. Van 1 juli tot 30 september kunnen sieradenliefhebbers terecht in de exclusieve pop-upboetiek aan de Zeedijk in Knokke.

Unsaid Library ging wereldwijd op zoek naar de archetypes van emoties en vertaalde dit in 11 draagbare collecties, waaronder Beautiful Tear, Shoreline, Symphony, Afterglow, Soar en Nest. De sieraden, gemaakt van edele materialen zoals goud en diamant, zijn zo stuk voor stuk betekenisvolle expressies van de meest intieme momenten, herinneringen en gedachten. Het concept heeft zich de afgelopen tijd bewezen met pop-ups in Europa, de VS en Azië en ontwikkelt zich doorlopend verder met iedere klantervaring.

Na Antwerpen voegt Unsaid Library een nieuw hoofdstuk toe aan zijn verhaal. “Gedurende het hele vakantieseizoen komt de filosofie van Unsaid Library tot leven in een intieme sfeer, waar de zintuiglijke ervaring vooropstaat. Het interieur, met onder meer een charmante nis en een muur vol ansichtkaarten, roept introspectieve momenten en stille reflectie op”, klinkt het.

De pop-up boetiek is tot 30 september 2019 te bezoeken bij The List in Knokke.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.