Nieuws Antwerpen Antwerpse We Are Outsiders organiseert niet-alledaagse weekends

Antwerpse We Are Outsiders organiseert niet-alledaagse weekends

Antwerpse We Are Outsiders organiseert niet-alledaagse weekends

ANTWERPEN – We are Outsiders neemt haar gasten mee op avontuur in eigen land. Oprichter Tim Zeegers en zijn team nemen hun outsiders mee op ontdekkingstocht in de Ardennen. Ondertussen haalde de Antwerpse onderneming ook al 30.000 euro op via een crowdfundingcampagne voor extra materiaal en een nieuw teamlid.

De outdoor- en belevingsbusiness boomen: mensen gaan steeds meer op zoek naar unieke belevingen en avonturen. Maar Tim Zeegers vindt dat je daar geen duizenden kilometers voor moet afleggen. “De Belgische outdoorwereld kijkt soms te veel op naar de Scandinavische of Amerikaanse voorbeelden, terwijl er zich zoveel schoonheid in ons eigen land bevindt.”

De nadruk van We are Outsiders ligt op de hike ’n camp-weekends, waarbij Tim en zijn sidekicks een 25-tal outsiders meenemen op microavontuur in de Ardennen. “We Are Outsiders is geen gewone wandelclub, reisbureau of teambuildingsorganisatie. We onderscheiden ons door ons hedendaags aanbod voor generatie X, Y én Z en door onze eigen uitgesproken stijl”, vertelt Tim Zeegers.

Naast de organisatie van deze weekends houdt Tim zich ook bezig met het ontwikkelen van avontuurlijke gear. Momenteel is hij volop bezig met het maken van prototypes, bijvoorbeeld een opbergkist/tafeltje.

Crowdlending

Wat als kleinschalige onderneming begon, is nu stevig aan het groeien, want de weekends raken steeds sneller volgeboekt. Tim stelt dan ook vast dat enkele investeringen nodig zijn om zijn onderneming verder te professionaliseren. “We willen onder andere het materiaal en de omkadering van de weekends verbeteren om een nog betere beleving te bieden”, legt Tim Zeegers uit.

Om de nodige investeringen voor de verdere groei van We are Outsiders te maken, startte de onderneming onlangs met een crowdlendingcampagne bij WinWinner. Ondertussen kon We are Outsiders al 30.000 euro ophalen. “We zijn zeker nog op zoek naar enkele investeerders om ons aan ons doelbedrag van 50.000 euro te helpen”, aldus Tim Zeegers. De crowdfundingcampagne van We are Outsiders loopt nog tot eind november.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.