Nieuws Antwerpen Anytime Fitness opent in Kalmthout

Anytime Fitness opent in Kalmthout

Anytime Fitness opent in Kalmthout

Anytime Fitness_foto1Nog even aftellen tot 8 augustus en dan opent Anytime Fitness zijn eerste locatie in de provincie Antwerpen en meer bepaald in Kalmthout. Wereldwijd zijn er ongeveer 3200 vestigingen. Kalmthout wordt de vijftigste in de Benelux.

Ingeburgerd in de States, maar bij ons nog redelijk uniek, is het feit dat deze club 24/7 geopend is. “Je hoeft je als lid dus niet af te vragen: is het fitness center vandaag open? Elk lid krijgt een unieke en persoonlijke toegangssleutel en kan trainen wanneer het hem of haar uitkomt, dag en nacht, 365 dagen per jaar! Geen tijd hebben, is dus niet langer een excuus om niet te gaan sporten. Bovendien geeft die sleutel ook toegang tot alle andere clubs wereldwijd”, zegt zaakvoerder Wesley Kuypers die zelf bijna 20 jaar met fitness en krachtsport als recreatief beoefenaar bezig is.

Het zoeken naar een geschikte locatie heeft Wesley een tweetal jaren gekost. Het karakteristiek pand in het centrum van Kalmthout is een pareltje; grote glaspartijen en twee etages. Voldoende ruimtes om met verschillende zones te werken, voorzien van hoogwaardige toestellen met de laatste technologische snufjes, privé badkamers in plaats van gezamenlijke kleedruimtes en begeleiding door een professioneel team. De club gaat 100% voor hygiëne.

Lid worden start met een uitgebreid intake gesprek waar een personal trainer peilt naar de behoeften en doelstellingen van het lid en hieraan een traject koppelt. De coaches motiveren en stimuleren de leden voortdurend.
Anytime Fitness club staat bekend voor zijn sociale atmosfeer. Regionaal worden af en toe groepssportactiviteiten en evenementen georganiseerd.

Er is nog een ruimte ter beschikking voor een kinepraktijk in samenwerking met de bestaande sportmassagepraktijk. Wesley zoekt ook nog extra freelance Personal Trainers.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.