Nieuws Antwerpen Apps from Antwerp

Apps from Antwerp

Apps from Antwerp

Minstens eenmaal per jaar lanceert Stad Antwerpen een projectcyclus voor ‘Apps from Antwerp’. Iedereen kan ideeën, wensen, klachten en dromen kenbaar maken om erover te discussiëren via de Brainstormbox.
Daar kunnen ontwikkelaars zich laten inspireren, eventueel mee brainstormen en gebruik maken van open data en open services om vervolgens een toepassing, zoals een app of een website, voor te stellen die zij willen maken om de stad beter te maken.

Tijdens een officieel presentatiemoment zullen de ontwikkelaars hun kant en klare oplossingen voorstellen. De beste cases, verkozen door de Antwerpenaars, krijgen een financiële boost en ondersteuning tijdens de ontwikkeling. De drie populairste ontvangen financiële steun: 20.000 euro (eerste plaats), 15.000 euro (tweede plaats) en 10.000 euro (derde plaats). De beste apps worden tijdens het bouwen ook op juridisch, logistiek en marketing vlak ondersteund via de stad.

Meer info en het wedstrijdreglement staan op www.appsfromantwerp.be.
Op 20 april vanaf 17u30 vindt er ook een meetup over ‘Apps from Antwerp’ plaats bij Digipolis Antwerpen.
De uiteindelijke cases worden voor 31 mei ingewacht.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.