Nieuws Antwerpen ‘Architect’ van Haven van Antwerpen gaat op pensioen

‘Architect’ van Haven van Antwerpen gaat op pensioen

‘Architect’ van Haven van Antwerpen gaat op pensioen

ANTWERPEN – Greet Bernaers, directeur infrastructuur bij Havenbedrijf Antwerpen, trekt vanaf 1 mei 2019 de deuren van het Havenhuis achter zich dicht. Na iets meer dan 32 jaar trouwe dienst vertrekt zo één van de feitelijke bouwers van de Antwerpse haven.

Greet Bernaers, burgerlijk ingenieur van opleiding, startte haar loopbaan bij DEME als bouwkundig ingenieur. In 1986 ging ze als ingenieur aan de slag bij het Havenbedrijf, waar ze haar carrière verder ontplooide tot directeur infrastructuur. In tussentijd bekleedde ze ook enkele mandaten bij havengerelateerde bedrijven.

Functie verdwijnt

Een nieuwe directeur infrastructuur komt er na het vertrek van Greet Bernaers niet. De diensten die voorheen onder de bevoegdheid van Greet Bernaers vielen, integreren bij andere directies. De verdere uitwerking wordt momenteel nog bekeken. In afwachting zal Rob Smeets, directeur nautische operaties, tijdelijk de leiding nemen over het departement infrastructuur.

Jacques Vandermeiren, ceo Havenbedrijf Antwerpen: “Alle betrokken collega’s zullen in de komende weken intens samenwerken om de transitie vlot te laten verlopen. Ik dank Greet van harte voor haar harde werk, haar passie en haar gedrevenheid.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.