Nieuws Antwerpen Architecten uit de regio lanceren CONIX COOL INTERIOR

Architecten uit de regio lanceren CONIX COOL INTERIOR

Architecten uit de regio lanceren CONIX COOL INTERIOR

ANTWERPEN/EDEGEM- Architectenbureau CONIX RDBM en c [ak’sent] interieurarchitecten slaan de handen in elkaar voor CONIX COOL INTERIOR. De structurele partners zetten zo samen een nieuwe parcours uit voor hun interieurafdeling.

CONIX RDBM Architects is een Belgisch-Nederlands architectenbureau, gevestigd in Antwerpen, Brussel, Rotterdam en Terneuzen. Door een structureel partnerschap aan te gaan met c [ak’sent] interieurarchitecten uit Edegem wil het bedrijf zijn interieurafdeling professionaliseren en een eigen identiteit geven. De afdeling CONIX COOL INTERIOR zal onder leiding staan van Nancy Cool, een interieurarchitecte die tevens van een opleiding Mode genoot.

Met dit partnerschap heeft CONIX RDBM Architects nu alle disciplines – architectuur, stedenbouw en interieur – in eigen huis. Zo wil het bureau de interieurklant een totaalbeleving bieden met persoonlijke begeleiding, dit met alle voordelen en structuur van een professionele organisatie.

Het team van CONIX COOL INTERIOR bestaat uit een tiental creatieve professionals met ervaring in verschillende sectoren. “Met deze schaalvergroting kunnen we het bestaande portfolio uitbreiden in de horeca- en hotelsector, in de gezondheidszorg en de verzorgingsgebouwen en in de leisure omgeving”, besluit Nancy Cool.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.