Artes Group werkt indrukwekkende orderportefeuille af

jongenDe Artes Group uit Kruibeke werkte in 2014 een omzet bijeen van 250 miljoen euro. De orderportefeuille van de groep omvat zowel opdrachten in burgerlijke bouwkunde, waterwerken, restauratie, projectontwikkeling als complexe gebouwen. Met het station van Mechelen, de Citatel van Namen, de brug over het Albertkanaal in Oelegem en het station van Oostende kan het bedrijf indrukwekkende adelbrieven voorleggen.

De Artes Group onder leiding van Robert Hoornaert presteert uitstekend. De groep is onderhand uitgebouwd tot een gerespecteerd geheel en is steevast kandidaat-aannemer bij nagenoeg alle grote bouwprojecten in het land. De wortels van het bedrijf gaan terug tot het sleepvaartbedrijf Depret uit Gent, het bouwbedrijf P.  Roegiers uit Burcht en TWT uit het Waalse Selles. Bij de vorming van de groep in 1989 werden de activiteiten uit de meest uiteenlopende sectoren bijeengebracht.

De Artes Group bestaat vandaag uit liefst zeven ondernemingen: Artes Depret, Artes Roegiers uit Burcht, Artes TWT, Artes Woudenberg, Artes Projects, Artes Vanhaerents Development uit Torhout en Artes Prefab.

Het bedrijf stelt zo'n 600 mensen tewerk.