AssulabdHoore

Assulab en Dhoore Accountants palmen samen kantoor in

Assulab vermogensopbouw en bescherming en Dhoore Accountants delen voortaan een kantoor. De twee ondernemingen zijn te vinden op de Handelslei in Zoersel. Samen vormen ze een onestopshop voor ondernemers en kmo’s op vlak van financiële dienstverlening.

“Jarenlang hadden we bij Assulab de gewoonte om tot bij onze klanten op kantoor te gaan. Dat blijven we doen, maar we merkten ook een switch”, vertelt Ray De Roover-Tilleman, bestuurder van Assulab. Medebestuurder Dominique De Pesseroy vult aan: “Bedrijfsleiders willen meer en meer naar ons toe komen om hun dossier te bespreken. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een geschikte kantoorruimte binnen onze klantencirkel.”

En die kantoorruimte werd gevonden, eentje die gedeeld zal worden met Dhoore Accountants. Bestuurder Nicola Dhoore: “Een kantoor delen is futureproof en efficiënt. We kijken graag naar synergiën, al is het logisch dat iedere klant nog steeds kan kiezen of ze al dan niet voor de beide kantoren kiest of dat ze hun eigen boekhouder of verzekeringsmakelaar of vermogensbeheerder behouden.”

Nu Assulab en Dhoore Accountants een kantoor delen, kunnen klanten voor een brede waaier aan financiële dienstverlening op één adres terecht. Het gaat van pensioenopbouw, vastgoedontwikkeling, aandelenportefeuilles en verzekeringspolissen tot boekhoudkundige optimalisaties en fiscale verwerkingen.