Nieuws Antwerpen ASSULAB wordt onestopshop voor ondernemers

ASSULAB wordt onestopshop voor ondernemers

ASSULAB wordt onestopshop voor ondernemers

ASSULAB uit Zoersel gaat verhuizen en past haar aanbod aan. De financieel adviseur laat de particulierenmarkt achter zich en focust zich bij het aanwerven van nieuwe klanten op ondernemers en kmo’s.

Een onestopshop voor ondernemers worden, om hen te ondersteunen in al wat zij nodig hebben om beschermd en groeiend te ondernemen. Dat is de nieuwe ambitie van ASSULAB. Om dat te verwezenlijken zal de financieel adviseur onder meer het aanbod verbreden.

“Naast pensioenopbouw, ziekte- en ongevaldekking, overlijdensdekking, beleggingen en vastgoedfinancieringen kan je vanaf nu als ondernemer ook bij ons terecht voor cyberdekking, bestuurdersaansprakelijkheidsverzekeringen, ongevallenverzekeringen, brandpolissen en autoverzekeringen”, vertellen bestuurders Ray De Roover-Tilleman en Dominique De Pesseroy. “Daarnaast zijn we volop op zoek naar een nieuw kantoor binnen de regio Schilde – Zoersel.”

Opvallend is dat het bedrijf ook niet langer zal adviseren aan niet-zelfstandige particulieren, althans niet aan nieuwe klanten. Het huidige cliënteel zal bij ASSULAB aan boord blijven. Voor de toekomst ligt de focus nu wel volledig op zelfstandigen of bedrijven met personeel.

“Wij helpen hen graag met de vermogensopbouw en -bescherming zoals we dat vandaag al voor meer dan 730 ondernemers doen”, besluit het duo.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.