Nieuws Antwerpen Autocars Van Mullem rijden voor havenbedrijven

Autocars Van Mullem rijden voor havenbedrijven

Autocars Van Mullem rijden voor havenbedrijven

busZe beheersen mee het landschap in en om Antwerpen. De vele bussen van Autocars Van Mullem zijn een vertrouwd beeld in de regio. Het busbedrijf verzorgt in het kader van het project i-transport mee het personeelstransport voor verscheidene havenbedrijven.

Autocars van Mullem  is een familiebedrijf dat in 1922 (!) opgestart werd door stambader Séverin Van Mullem in Doel. Hij zette oa. een rechtstreekse busverbinding op tussen Doel en Antwerpen. In de loop van de jaren zijn de nazaten van Séverin uitgezwermd naar andere regio’s waar ze eveneens busbedrijven opstartten. Autocars Van Mullem is ondertussen evenwel nog altijd operationeel vanuit Kruibeke.

Het bedrijf doet het vrij behoorlijk. Volgens de jaarrekening die gedeponeerd werd bij de Nationale Bank werd in 2014 een brutomarge gerealiseerd van 955.208 euro. Daar werd een bedrijfsresultaat op bijeengewerkt van 84.333 euro. Het verlies van 2013 werd overigens omgezet in een winst van 4.385 euro.

Bij Autocars Van Mullem werkt zo’n 20 man. Het bedrijf verzorgt zowel personeelstransporten als pendelvervoer, schooluitstappen, toeristische reizen en kamp- en bivakverplaatsingen. Het bedrijf heeft overigens een link naar het reiskantoor Selectair in Sit Niklaas.

Jos en Marianne Van Mullem, nazaten van Séverin sturen het bedrijf aan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.