Cardoen_75 actie Matthias Gommeren (links) en CEO Ivo Willems (rechts).

Autosupermarkt Cardoen viert 75ste verjaardag: “Altijd een buitenbeentje geweest in de sector”

Autosupermarkt Cardoen is jarig en dat wordt gevierd. Van een kleine garage in de Antwerpse binnenstad is Cardoen uitgegroeid tot een waar begrip in de Belgische autowereld, met intussen 16 vestigingen over heel Vlaanderen.

In 1949 opende Albert Cardoen een handel in tweedehandswagens in hartje Antwerpen. Zijn zoon bouwde verder op zijn fundamenten. Sinds 1992 is Cardoen een landmark langs de Boomsesteenweg in Wilrijk en uitgegroeid tot marktleider met 16 vestigingen binnen de multi-merken autodistributie in België. In het aanbod: nieuwe en tweedehands wagens. Cardoen is ook het eerste autobedrijf dat Dacia aanbood in West-Europa.

Sinds 2018 is Cardoen onderdeel van Aramis Group, de Europese leider in de online verkoop van gebruikte voertuigen. Aramis Group is actief in zes Europese landen en is genoteerd aan de beurs van Parijs.

Naar aanleiding van zijn jubileum viert Cardoen 75 dagen lang feest. In de showrooms en online stunt de autosupermarkt met een winactie. Wie tussen 8 mei en 21 juli een auto koopt bij Cardoen, maakt kans op een terugbetaling tot 75%. “Cardoen is altijd een buitenbeentje geweest in de sector", zegt Operations Manager Matthias Gommeren. "We worden wel eens een rebel genoemd. Dat zie ik als een compliment. Cardoen zal altijd een pionier zijn. We zijn klaar voor de volgende 75 jaar."