Mobly

Autoverzekering van Mobly dekt het hele gezin met elk vervoermiddel

ANTWERPEN – Mobiliteitsverzekeraar Mobly brengt een traditionele autoverzekering in een hedendaags format op de markt. Met de steun van Baloise Insurance introduceert het de verzekering die niet alleen elke autorit, maar ook alle verplaatsingen met eender welk vervoermiddel dekt én dat voor het hele gezin.

De traditionele autoverzekering, maar dan op maat van de mobiliteitsbehoeften van vandaag. Met die gedachte in het achterhoofd, lanceert Mobly zijn mobiliteitsverzekering. De nieuwkomer dekt niet alleen de wagen, maar ook elke andere verplaatsing met eender welk ander vervoermiddel. Van de bus of een step tot rollerblades. Niet alleen voor de hoofdbestuurder, maar voor het hele gezin én de huisdieren. Dus ook de trouwe viervoeter of de grillige kater zijn veilig met de nieuwste polis van Mobly.

“We wilden onze verzekerden het hele plaatje bieden”, zegt Hans De Mondt, ceo bij Mobly. “Daarom hebben we de autoverzekering gecreëerd die met zijn tijd meegaat. Nu iedereen zich alsmaar meer op alternatieve manieren verplaatst en veel mensen bewust de auto al eens op de oprit laten staan, wil ook Mobly als verzekeraar mee stappen in het verhaal van een multimodale samenleving.”

De mobiliteitsverzekering komt in de drie gebruikelijke formules: burgerlijke aansprakelijkheid, kleine en grote omnium. Er kan ook rechtsbijstand aan gekoppeld worden. Via de Mobly Go app kan je ook met één klik pechverhelping aanvragen, zodat je altijd weer veilig thuis raakt.