Nieuws Antwerpen AVA en JBC vieren samen feest

AVA en JBC vieren samen feest

AVA en JBC vieren samen feest

Familiebedrijven AVA en JBC slaan de handen in elkaar voor een verjaardagscollectie. De collectie bevat matching ballonnen, slingers, verjaardagskroontjes, T-shirts en nog veel meer. De volledige collectie is zowel verkrijgbaar bij JBC als bij AVA.

Ouders van feestvarkentjes groot en klein kunnen nu bij JBC en AVA een volledige verjaardagscollectie kopen. Deze birthday-collectie bevat matching bekertjes, placemats, servetten, ballonnen, slingers, een bijpassend verjaardags-T-shirt én een bijpassende verjaardagskroon. Momenteel zijn er twee grote thema’s in de collectie: kies voor vrolijke roze flamingo’s of een exotisch junglethema met olifanten, gorilla’s en leeuwen.

Fay Van Weddingen, ceo AVA: “Voor ons is dit een gedroomde samenwerking met een sterke Belgische partner. Zowel JBC als AVA willen families ondersteunen, ontzorgen en vooral ook helpen om de mooie momenten in het leven te vieren. Uiteraard kunnen verjaardagen hier niet ontbreken. We willen het ouders zo gemakkelijk mogelijk maken: één verjaardagscollectie met alles voor een klein, fijn feestje. We helpen samen met JBC Belgische gezinnen graag de slingers mee op te hangen!”

De servetten en placemats uit de verjaardagscollectie worden zelfs gedrukt in de eigen productie-unit van AVA in Temse.

Unieke samenwerking

De verjaardagscollectie markeert de eerste unieke samenwerking tussen de twee grote Belgische familiebedrijven JBC en AVA.

“Op een netwerkevent raakte mijn zus Ann aan de praat met Fay Van Weddingen, CEO van AVA”, vertelt Bart Claes, ceo van JBC. “Al snel werd duidelijk dat AVA en JBC meer gemeen hebben dan enkel het Belgische aspect. We zijn beide rasechte familiebedrijven, met in beide gevallen een broer en zus aan het roer, Ann en ik bij JBC, Koen en Fay bij AVA.”

Het AVA-verhaal begon in 1956 met oprichter Henri Van Weddingen. De initialen van zijn vader Armand Van Weddingen, beter bekend als ‘Armand van Antwerpen’ vormen de naam van de eerste AVA-winkel in de Brederodestraat in Antwerpen. Sindsdien hebben drie generaties aan zijn AVA-verhaal hun eigen hoofdstukken toegevoegd. Vandaag zijn het zus en broer Fay en Koen Van Weddingen die aan het roer van AVA staan. Ondertussen telt het familiebedrijf meer dan 50 fysieke winkels in België en Luxemburg en de webshop ava.be.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.