Nieuws Antwerpen Avond over IPT bij RAFC Business Club in de Bosuil

Avond over IPT bij RAFC Business Club in de Bosuil

Avond over IPT bij RAFC Business Club in de Bosuil

rafcRAFC Business Club, het business platform van Royal Antwerp Football Club in Deurne, is speciaal opgericht om zakenlui – ondernemers, kaderleden en zelfstandigen – in en rond Antwerpen die sport in het hart dragen en de voetbalclub in het bijzonder, samen te brengen in een gezellige, sportieve sfeer.
De Business Club organiseert bij elke thuiswedstrijd een apart kader waar leden en hun relaties met elkaar kunnen netwerken. Daarnaast zijn er een drietal interessante activiteiten per jaar. Dit kan gaan van bedrijfsbezoeken tot gastsprekers of sportevenementen, maar ook meer informele events zoals een receptie of een diner met partners.

Onder zijn leden heeft de Business Club tal van sponsors, seat houders, zelfstandigen, vrije beroepen, bedrijfsleiders en leidinggevenden uit de grote huidige groep zakenmensen op de Bosuil. Nieuwe leden die voor de club een meerwaarde kunnen betekenen worden uitgenodigd op het Network Event van Royal Antwerp Business Club van 27 oktober in de Bosuil.

Komende donderdag staan uiteenzettingen over IPT (Individuele Pensioen Toezegging) op het programma. “Ons pensioen is iets wat iedereen bezighoudt. Als ondernemer weten we dat we vooral zelf aan ons pensioen voor later moeten bouwen. Uiteraard zo optimaal mogelijk. En dan biedt de IPT een ideale oplossing”, zegt Johan Heylen van Heylen Vastgoed, met zes kantoren in de provincie Antwerpen, en medesponsor van de avond.

Gastsprekers van de avond zijn:  Eric Monsieur van Callant Verzekeringen die het algemeen kader zal schetsen en Cedric Van Vanhencxthoven van Heylen Vastgoed die het heeft over ‘Fiscaal vriendelijk investeren in nieuwbouw en zorgeloos verhuren.”
Deze netwerkavond – hapjes, drankjes en wijndegustatie inclusief – wordt voor de gelegenheid kosteloos aangeboden en is een organisatie van Business Club van RAFC, Callant Verzekeringen en Heylen Vastgoed.
Deelnemen aan de avond kan door meteen in te schrijven op http://www.ipt.immo/#!/evenement/individuele-pensioen-toezegging-1 
Over het lidmaatschap vind je meer op http://rafc.be/cms/business-club

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.