Nieuws Antwerpen Award van Deloitte voor GeoSea

Award van Deloitte voor GeoSea

Award van Deloitte voor GeoSea

geoDe accountancygroep Deloitte kende GeoSea de award toe voor de “most sustainable growth.” Het was de tweede keer dat Deloitte prijzen uitreikte voor bedrijven die de grootste groei neerzetten. Met een groei van liefst 700% passeerde X-Ris uit Ans de iText Groep (650%) uit Gent en Cmosis (615%) uit Berchem.

Deloitte scoort met zijn Technology Fast 50. De analisten gaan daarbij in verschillende technologiemarkten op zoek naar de bedrijven die in 2014 de sterkste groeicijfers neergezet hebben. GeoSea uit de groep van DEME (Zwijndrecht) werd in dit opzicht gelauwerd voor zijn prestaties in de offshorebouw. Het gaat erom dat GeoSea bij de bouw van constructies voor de kust zoals boorplatformen en windturbines altijd rekening houdt met duurzaamheidsprincipes. Wat evenwel niet belet dat het bedrijf zijn expansie onverminderd doorzet.

De award bij de Belgian Fast50 ging dit jaar naar X-Ris uit Ans. Het bedrijf werd gekozen als winnaar uit de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in België. X-Ris is gespecialiseerd in originele en vernieuwende producten op het gebied van digitale röntgenfotografie voor niet-destructief onderzoek en beveiliging. De iText Group, een softwarebedrijf uit Gent werd tweede, Cmosis uit Berchem, de producent van geavanceerde beeldsensoren werd derde.

Nikolaas Tahon, Managing Partner Accountancy: “Het is spannend en bemoedigend om het aantal inschrijvingen voor Deloittes Technology Fast 50 elk jaar te zien toenemen. Jonge, vernieuwende bedrijven in België blijven hoge groeicijfers voorleggen en bewijzen dat de ondernemingsgeest in de technologiesector meer dan ooit aanwezig is.”

De Belgische winnaars (Fast 50 en Rising Star) doen automatisch mee aan de Deloitte Technology Fast 500 EMEA-competitie. Deze competitie telt 21 deelnemende landen en wil een rangorde opstellen van de 500 snelst groeiende technologiebedrijven in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De Fast 500-ranglijst zal op 2 december 2015 worden bekendgemaakt in Londen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.