Nieuws Antwerpen Awards voor Yust, August, Midori, Lewis en Casello

Awards voor Yust, August, Midori, Lewis en Casello

Awards voor Yust, August, Midori, Lewis en Casello

ANTWERPEN/SCHILDE – Yust, August, Midori, Lewis en Casello hebben een Venuez Hospitality Award in de wacht gesleept. Dylan Beckers van Cocktails at Nine werd uitgeroepen tot Best Bartender, terwijl de titel Entrepreneur of the year naar Mouche Van Hool van August gaat. De prijzen werden op 2 december uitgereikt in het Grand Casino Knokke. De jury legde bij de beoordeling de nadruk op innovatie, stijl, goed ondernemerschap, groeipotentieel, prijs-kwaliteit en vooral: een uitmuntende service.

  • Best Hospitality Concept: Yust – Antwerpen
  • Best Hospitality Design: August – Antwerpen
  • Best Fast & Casual Concept: Midori – Antwerpen
  • Best Restaurant Design: Lewis – Antwerpen

Dylan Beckers.

Dylan Beckers van Cocktails at Nine blies de jury omver met zijn Dylan’s Manhattan en werd uitgeroepen tot Best Bartender. “Hij bewees heel slim overweg te kunnen met de ingrediënten waarvan hij er veel had geïncorporeerd in zijn cocktail. Supergedetailleerd, ongelooflijk lekker. Ik zou hem meteen op mijn kaart zetten”, aldus competitie curator Ran Van Ongevalle.

Het project August dat Mouche Van Hool dit jaar tot een goed einde heeft gebracht, overstijgt volgens de jury alle verwachtingen. Het levert haar de titel Entrepreneur of the year op. “Ook in het verleden toonde ze met Hotel Julien al eens dat ze de lat altijd hoog legt. Ze weet zich te omringen met de juiste personen en op een heel integere, stijlvolle en bescheiden manier doet ze aan ondernemen. Een straffe dame van wie hospitality ondernemers veel kunnen leren.”

Publieksprijs voor Casello uit Schilde

Casello in Schilde.

De winnaar van de publieksprijs is Casello, een fine dining restaurant uit Schilde met een heel stijlvolle inrichting. De gebruikte materialen en texturen zijn indrukwekkend, het plaatje klopt, het is slim aangepakt en het is er heel gezellig zitten bij de open haard. Bovendien bevat de menukaart verrassende twists. Kosten noch moeite werden gespaard om van een oude dokterswoning een prachtige venue te maken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.