Nieuws Antwerpen BAAS pakt uit met deelnemers editie 2016

BAAS pakt uit met deelnemers editie 2016

BAAS pakt uit met deelnemers editie 2016

BAAS popup 2016Vrijdag opende de popup winkel BAAS zijn deuren in het jongerencentrum Kavka tegenover de Oudaan. Nog tot 28 augustus kun je er van donderdag tot zondag, telkens tussen 12 en 18u, het werk van verschillende jonge ondernemers gaan bekijken. Ze testen er een maand lang hun concepten uit. Het is geen gewone winkel, wel een ontmoetingsplek waar altijd iets te beleven valt. Je kunt er natuurlijk wel gaan shoppen. Naast originele objecten en diensten, tref je in de tijdelijke shop ook de creatieve aanbieders zelf aan.

BAAS is het project van Kavka in samenwerking met de Stad Antwerpen en 10 partners. Doel is het stimuleren en begeleiden van ondernemerschap in alle vormen.
Iedereen tussen de 18-30 jaar oud in Antwerpen met een interesse in ondernemerschap werd aangemoedigd om deel te nemen. Geïnteresseerden konden zich inschrijven voor de voortrajecten waarbij de partners hen hielpen in de specifieke fase van hun onderneming.

Het afgelopen jaar is een nieuwe lichting BAAS’ers opgestaan: jongeren met een idee, ondernemingszin en vooral veel goesting, die een duwtje in de rug kregen. Met 200 begonnen ze in februari aan het nieuwe BAAS-traject. 20 deelnemers bleven over waarvan er nu 11 aan de popup-winkel deelnemen. Zo stelt Mr. Frisko zijn online store met design vintage meubels voor, brengt het streetwear label Skrew truien, legt het modeagentuur 1Manufactura zich toe op kinderkleding en stelt Emma Ketels er haar productiebedrijf op maat van straattheater- en circusgezelschappen voor.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.