Nieuws Antwerpen Baloise Group neemt gespecialiseerde makelaar B’Cover over

Baloise Group neemt gespecialiseerde makelaar B’Cover over

Henk Janssen, ceo Baloise Insurance.

Baloise Group neemt gespecialiseerde makelaar B’Cover over

Verzekeringsmaatschappij Baloise Group neemt B’Cover, expert in verzekeringen voor kantoor- en appartementsgebouwen uit Diegem, over. Na voltooiing van de overname zal B’Cover voortaan B’Cover by Baloise Insurance heten, maar blijft het een autonome entiteit binnen de werking van Baloise Group. Met de overname wilt de verzekeringsmaatschappij met hoofdkantoor in Berchem vooral haar netwerk in Brussel en Wallonië verder uitrollen.

De afgelopen 10 jaar groeide B’Cover met haar all-inverzekeringen voor de buildingmarkt uit tot een gevestigde waarde in Vlaanderen. Meer dan 4.300 beheerders en eigenaars van appartements- en kantoorgebouwen doen vandaag een beroep op de op maat gegoten performante verzekeringsoplossingen van het bedrijf, dat voortaan onder de vleugels van de Baloise Group als B’Cover by Baloise Insurance door het leven zal gaan.

“Met deze nieuwe investering blijven we met Baloise Insurance pionier in het ondersteunen en het ontzorgen van de buildingmarkt op het vlak van services en verzekeringen”, vertelt Henk Janssen, ceo van Baloise Insurance. “B’Cover is een expert in verzekeringsmaatwerk voor de buildingmarkt en past perfect binnen onze bedrijfsstrategie, waar we naast verzekeringen ook inzetten op initiatieven zoals Keypoint, Rentio en ImmoPass om iedereen in de vastgoedmarkt kwalitatief te ondersteunen en te ontzorgen.”

Zodra de overname afgerond is, wilt Baloise Insurance het aanbod van B’Cover by Baloise Insurance samen met haar netwerk van makelaars verder uitrollen in Brussel en Wallonië. Op die manier wil het ook in Franstalig België meer inspelen op de specifieke noden van de geëvolueerde buildingmarkt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.