Over-Baloise-Insurance-gebouw-antwerpen

Baloise Insurance wordt simpelweg Baloise

Baloise Insurance, de merknaam van Baloise België, uit Berchem zal in de loop van 2022 wijzigen naar simpelweg Baloise. Deze naamswijziging maakt deel uit van een rebranding binnen de Baloise Group om de doelstellingen van de corporate strategie ‘Simply Safe: Season 2’ tastbaar te maken.

Eind 2020 stelde Baloise Group haar strategie voor de komende jaren voor met “Simply Safe: Season 2”. Om deze doelstellingen te realiseren wordt naast vereenvoudiging van diensten en processen voor haar klanten ook op het merkbeleid ingezet. In de loop van 2022 volgt  daarom de rebranding van alle nationale bedrijven van Baloise Group, waaronder het Belgische Baloise Insurance, naar simpelweg ‘Baloise’.

“Met deze rebranding zetten we samen met Baloise Group een nieuwe strategische stap. De nieuwe merkidentiteit en beleving zal ons nog dichter bij onze klanten en onze makelaars brengen. Net zoals in het verleden blijven we inzetten op een connectie van loyaliteit en vertrouwen. Ik ben ervan overtuigd dat deze naamswijziging in België vlot zal verlopen omdat ons bedrijf al sinds 2013 bij de makelaars, klanten en partners gekend is als ‘Baloise’”, aldus CEO Henk Janssen.