Nieuws Antwerpen Bart Van Gastel en echtgenote nemen Harley-Davidson Silver Lake over

Bart Van Gastel en echtgenote nemen Harley-Davidson Silver Lake over

Bart Van Gastel en echtgenote nemen Harley-Davidson Silver Lake over

BRASSCHAAT/GEEL – Bart Van Gastel en zijn echtgenote Beatrijs Van Rijmenam zijn de nieuwe eigenaars van Harley-Davidson Silver Lake in Geel. Het Brasschaatse koppel nam de concessie over van Paul Peeters. “De zaak was een beetje ingedommeld. We gaan opnieuw voor groei”, zegt Bart Van Gastel.

Het koppel zijn ervaren ondernemers die op zoek waren naar een nieuwe uitdaging. “We komen uit de sector van de tuincentra”, aldus Bart Van Gastel. Meer concreet uit de groep Walter Van Gastel. “6 jaar geleden werd die verkocht aan Hubo Groep. Ik ben nadien verder voor het bedrijf blijven werken, op zelfstandige basis.”

“Een half jaar geleden kwam ik via een kennis in contact met Paul Peeters van Harley-Davidson Silver Lake en zijn we beginnen babbelen. De zaak stond op dat moment niet te koop, maar Paul wou wel verkopen. Op onze beurt waren wij een zoekende partij en dat heeft geleid tot de overname. We zijn er vorige dinsdag aan begonnen.”

Het koppel, dat uit Brasschaat komt, nam de volledige vestiging over, inclusief de 8 medewerkers die allen aan de slag blijven. “De cijfers waren goed en motoren zijn al jarenlang mijn passie. Bovendien is Harley-Davidson een sexy merk. Zelf rij ik al 7 jaar met een Harley, voordien met andere motoren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.